Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (16 ΝΟΕΜΒΡΗ)



Τη Τετάρτη 16 Νοέμβρη έγινε Δημοτικό Συμβούλιο στο δήμο της πόλης. Η συνεδρίαση συνέπεσε με τη παρουσία του προέδρου των ΗΠΑ, Ομπάμα, στη χώρα μας. Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ με τον εκπρόσωπο της κατέθεσε στο συμβούλιο αυτό, ένα ψήφισμα καταγγελίας για τον εκπρόσωπο του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού στη χώρα μας και μάλιστα σε ημερομηνίες που συμπίπτουν με την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και των λαϊκών αντιιμπεριαλιστικών κινητοποιήσεων.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΟΜΠΑΜΑ: ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ

Με το δυνάμωμα του αγώνα ενάντια σε ιμπεριαλισμό - φασισμό - μνημόνια

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΟΜΙΖΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!
Όλοι στην αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση την Τρίτη 15 Νοέμβρη.
Συγκέντρωση της ΛΑ-ΑΑΣ στο Πολυτεχνείο, στις 5.30μμ
Ο λαός μας θα τιμήσει την φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου με μια νέα πρόκληση: Αυτές ακριβώς τις μέρες της μνήμης στους μεγάλους εκείνους αγώνες της νεολαίας και του λαού μας, που όρθωσε το ανάστημα ενάντια στη λαομίσητη φασιστική δικτατορία της χούντας των συνταγματαρχών και των αμερικάνων ιμπεριαλιστών αφεντικών τους, ο ηγέτης των ΗΠΑ Μπ. Ομπάμα, έρχεται στην Αθήνα.
Πέρασαν 43 χρόνια, κι ωστόσο ο ξεσηκωμός και το σύνθημα των φοιτητών του Πολυτεχνείου, για «ΨΩΜΙ-ΔΟΥΛΕΙΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ», εξακολουθεί να εμπνέει το λαό μας, παρά τις συνεχείς προσπάθειες των μεταπολιτευτικών αστικών κυβερνήσεων να τον αμαυρώσουν και να σταματήσουν τον γιορτασμό της επετείου του, παρά την συκοφάντηση του ξεσηκωμού από την τότε ηγεσία του ΚΚΕ, παρά το ότι αστικές δυνάμεις αλλά και ο πρόγονος του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ εσωτ, δεν τον ήθελαν, έχοντας αποδεχτεί την λεγόμενη «φιλελευθεροποίηση» του Μαρκεζίνη. Το Νοέμβρη του 1973 ο λαός και η νεολαία μας έκφρασε μαχητικά το αντιφασιστικό-αντιιμπεριαλιστικό φρόνημα του ενάντια στην αμερικανοκίνητη δικτατορία των συνταγματαρχών. Η θαρραλέα εξέγερση του ενάντια στον φασισμό και τον ιμπεριαλισμό συνεχίζει να τροφοδοτεί με δύναμη και περιεχόμενο τους συνεχιζόμενους αγώνες του.

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΝΕΑ ΑΠ' ΤΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ



 Σε κρίσιμη καμπή η δίκη για τη Δημόσια περιουσία στην Ηλιούπολη- Αργυρούπολη- Άλιμο.
Για περισσότερο από μια βδομάδα γίνεται στο εφετείο κακουργημάτων η ποινική δίκη των διεκδικητών μιας τεράστιας έκτασης από τους απογόνους των Νασταίων γνωστών καταπατητών ολόκληρης της δυτικής πλαγιάς του Υμηττού. Στη δίκη αυτή οι κατηγορούμενοι βρίσκονται μπροστά σε κακουργηματικές κατηγορίες για απάτη κατά του δημοσίου κλπ.