Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Να αποδοκιμαστούν και οι δύο εκπρόσωποι των μεγάλων συμφερόντων

Ηλιουπολίτες-Ηλιουπολίτισσες,
Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος των δημοτικών εκλογών στη πόλη μας και έχουν ήδη βγει τα πρώτα σημαντικά συμπεράσματα.
Μέσα σε ένα έντονα πολωμένο κλίμα με εκβιαστικά διλήμματα αλλά και ψεύτικες υποσχέσεις, ένα σημαντικό τμήμα της τοπικής κοινωνίας αντιστάθηκε στους εκβιασμούς αυτούς και δήλωσε την παρουσία του στις εκλογές αυτές γυρίζοντας την πλάτη στους βασικούς υπεύθυνους των δεινών τόσο στην κοινωνία της Ηλιούπολης όσο και γενικότερα.
Με έντονα τα διλήμματα των εκλογών, τις κορώνες για πατριώτες και εχθρούς του έθνους (!), επιχείρησε η κυβέρνηση να εκβιάσει την ψήφο μας. Την ίδια ώρα η αξιωματική αντιπολίτευση επιχείρησε να εισπράξει την λαϊκή δυσαρέσκεια με δήθεν αντιμνημονιακό λόγο, ενώ την ίδια στιγμή ο αρχηγός της στην Ευρώπη έδινε διαβεβαιώσεις ότι συμφωνεί κατά βάση με τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση, δίνοντας έτσι πιστοποιητικά υποταγής στους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το πρόγραμμα της Αριστερής Πρωτοβουλίας

Δηλώνουμε ξανά παρουσία και θ' αναμετρηθούμε μ' όλους αυτούς που στηρίζουν τις πολιτικές που μας εξευτελίζουν και μας καταδικάζουν στην φτώχεια.
Άμμος στα γρανάζια τους...

Μήνυμα αντίστασης στην πολιτική της φτώχειας και της υποτέλειας!

Εμείς μιλάμε για ανθρώπινες ζωές!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Έχουμε την πολυτέλεια να μη χρωστάμε τίποτε και σε κανέναν. Ακόμη έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε το χρίσμα όχι των κομμάτων και των παραγόντων της δεξιάς πολιτικής, των κομμάτων και των παραγόντων της συνδιαλλαγής και της ηττοπάθειας, αλλά ενός κόσμου που αγωνιά και αγωνίζεται, που αρνείται τη συναίνεση και την υποταγή, που τολμά να μπαίνει μπροστά στους αγώνες, να οργανώνει να ενώνει, να διεκδικεί να ανοίγει δρόμους για μια καλύτερη ζωή.